Screenshot_1.jpg

Preokretom do 1/4 finala kupa Srbije!

Ponedeljak, 17.03.2014.


Novi Bečej - Sloga 3:4 (2:1)

Kumane - Gledalaca 50. Sudija: Jelena Banjeglav 8.


Strelci: Malijar u 15, Lazić u 45. i 73. za Novi Bečej, Plećić u 21, 48. i 70, Janković u 65. za Slogu.


Novi Bečej: Kolarić 5.5, Garić 5, Sopka 5.5, Trajković 5, Pap 5, Stanojev 5.5, Janković 5 (Ciluši -), Gavrilović 6, Delić 7.5, Malijar 7.5, Lazić 8.

Sloga: Stefanović 6, Rosić 6.5, Ratković 6.5, Bojić 6.5, Janković 7, Mićić 7 (Lunova -), Milanović 7.5, Vuković 7.5, Stojković 7.5, Čutura 7, Plećić 8.5.
Igračica utakmice: Anica Plećić

Naše igračice su preokretom uspele da se plasiraju u 1/4 finale kupa Srbije za žene, pobedom nad ekipom Novog Bečeja, inače superligaša.
Bečej je imao dva puta prednost, ali je borbenost naše ekipe i želja za pobedom prevagnula, što nam je donelo trijumf u gostima. Do preokreta smo došli u drugom poluvremenu golovima Anice Plećić i Tijane Janković.
Prvi gol za našu ekipu i za izjednačenje od 1:1, postigla je Anica Plećić, na sjajnu i nesebičnu asistenciju Anice Stojković u šesnaestercu Bečeja. U nastavku prvog poluvremena, golmanka Sandra Stefanović je sjajnim intervencijama sačuvala naš gol, i sprečila Bečej da poveća više svoju prednost na poluvremenu, ostalo je 2:1.
Rani gol u drugom poluvremenu postignut je posle brzo izvedenog prekida Aleksandre Vuković, dok se odbrana Bečeja još nije postavila, i uputila odličan centaršut ka Anici Plećić koja smešta loptu u mrežu za 2:2.
Sloga prelazi u vođstvo nakon kornera koji je izvela Marija Lunova, a Tijana Janković se na drugoj stativi odlično snašla i slabijom levom nogom matirala golmanku, poslavši loptu pod prečku.
Osiguranu pobedu u nastavku je donela Zlata Milanović, koja je prošla po desnoj strani i dodala Anici Plećić, koja je neometano postigla svoj treći gol na utakmici.
Do kraja utakmice, Bečej je smanjio rezultat na 3:4, ali je naša ekipa uspešno odbranila gol, prvenstveno zahvaljujući sjajnim paradama i intervencijama golmanke Sandre Stefanović u poslednjim minutima utakmice.


Powered by WebExpress